Ma: gesloten Di - Do: 10.00-17.30 uur Vr: 10.00-20.00 uur Za: 10.00-17.00
Logo
Logo

UrbanSofa tafels

Urban Sofa tafels zijn gemaakt van massief hout, waardoor je een betere kwaliteit verkrijgt dan met een opgedikt blad. Bij de productie wordt rekening gehouden met mens en milieu. Dus een Urban Sofa tafel heeft een keurmerk, vanwege de duurzaamheid. 
Er zijn diverse mogelijkheden qua tafelbladen en onderstellen. Zo kun je kiezen uit een X- poot, een U-poot in twee diktes (large en small) en uit de kleuren zwart, wit, raw metal en pure steel. Tegen een meerprijs is een spiderpoot verkrijgbaar in zwart of pure steel.
De tafelbladen kunnen, indien gewenst, worden bewerkt met Care & Color olie waardoor je een transparante, rustiek grey wash of black uitstraling krijgt.
Er zijn tafelbladen van tropisch hardhout, zoals acacia hout (ook boomstam) en antiek Sleeper Wood. De onderstellen van de eettafels kunnen op drie plaatsen onder het blad worden bevestigd, zodat je de afstand tussen de poten zelf kunt bepalen. Ook zijn er romantische, landelijk rechthoekige eettafels met o.a. een mozaiek blad en houten poten of een ronde tafel met een houten kloosterpoot. De Romy eettafelserie heeft ovalen tafelbladen. 
De Vitoria tafelserie heeft een prachtige facet geslepen rand en licht gebogen zijkanten.
De Andalusiƫ salon-, bijzet- of plantentafel is er zelfs in trendy goud of zilver.

Er zijn 18 resultaten
Pagina 1 van 2