Logo
Logo

foto pand ScaleWidthWzkwMF0

Pauline's Woonwinkel is gevestigd op De Briellaard te Barneveld.

Pauline's Woonwinkel is al meer dan 31 jaar uw speciaalzaak op het gebied van landelijk wonen. In onze showroom van ruim 1000 m2 laten wij een gevarieerde collectie zitmeubelen en rustieke meubelen zien. Ook leveren wij maatwerk meubelen in diverse houtsoorten en kleuren.

Wij werken klantgericht en hechten waarde aan vriendelijkheid en persoonlijke aandacht. Graag willen we u eerlijke informatie geven over de aankoop van uw meubelen. Heeft u liever advies aan huis of een uitgewerkt plan van een interieurstyliste? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Pauline’s Woonwinkel. Wij willen graag een tevreden en enthousiaste klant van u maken en behouden!

Op eigen terrein hebben we voldoende GRATIS parkeergelegenheid! 

Wij bezorgen de meubelen bij u thuis!

Onze vaste bezorgers zorgen voor een professionele bezorging. We bespreken uw woonsituatie bij de aankoop. Hierdoor zijn onze bezorgers goed voorbereid op de aflevering. Soms is het gebruik van een verhuislift noodzakelijk. Wij regelen die voor u. Wij nemen de kosten voor de helft voor onze rekening (vraag naar de voorwaarden).

Mocht er onverhoopt iets met uw meubel zijn, dan horen wij dat graag. Wij staan voor u klaar, ook na uw aankoop!

Onze genoemde levertijden zijn indicatief en wij zullen er alles aan doen om deze termijn na te komen. Doordat wij afhankelijk zijn van onze leveranciers, kan deze niet als definitief worden beschouwd.

U hoeft op de dag van bezorging niet de hele dag thuis te zijn. We maken een afspraak voor een dagdeel, dus in de ochtend of in de middag. 

Uw meubelen zijn voor transport goed verpakt. Wij nemen alle verpakkingsmaterialen mee terug en deze worden milieuvriendelijk gescheiden.