Logo
Logo

Bus met Bart

BESTELLING/BEZORGING via de webshop.

Heeft u een bestelling geplaatst via onze website dan ontvangt u eerst een factuur. Na ontvangst van de betaling wordt de order verwerkt.

Omdat wij grote waarde hechten aan een betrouwbare en service gerichte levering van onze producten bezorgen wij de meubelen meestal zelf bij u thuis.

In enkele gevallen verzorgt Besseling transport bedrijf de bezorging van de meubelen. Kleine pakketten versturen wij via PostNL.

BEZORGAFSPRAAK:

Wij bellen of mailen u binnen 3 werkdagen om samen met u een bezorgafspraak in te plannen of een eventuele levertijd door te geven. Wij bezorgen de meubelen op afspraak en leveren uw artikelen af op de begane grond en op de door u aangegeven plaats. In overleg (en indien mogelijk) op een andere verdieping. Bent u onverwachts niet thuis op de dag dat de bezorgafspraak is gemaakt, dan kunnen hier extra kosten voor in rekening gebracht worden.

Bestellingen voor de waddeneilanden bezorgen we (i.v.m. de bootovertocht) alleen na hierover duidelijk contact over gehad te hebben.

Een bezorgdag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping.

BEZORGADRES:

Het adres wat u aangeeft bij uw bestelling is het factuuradres en bezorgadres.

Uw bestelling liever op een ander adres laten bezorgen bijvoorbeeld op uw werk of iemand een cadeau sturen? Dit kunt u dit uiteraard aangeven als u uw bestelling plaats. De voorwaarde is dan wel dat in dit geval de bestelling vooruit betaald is.

BEZORGKOSTEN:

Pauline's Woonwinkel berekent de bezorgkosten aan de hand van de omvang van uw bestelling. Dit zal afhankelijk zijn of we dit met onze eigen bezorgers, met PostNL of Bessling komen bezorgen. De bezorgkosten hoort u altijd voor de definitieve bestelling.

SERVICE BIJ AFLEVERING:

Meubelen zetten wij op een normaal bereikbare plaats bij u thuis. Onder een normaal bereikbare plaats verstaat Pauline's Woonwinkel een plaats waar de artikelen zonder risico op beschadigingen van uw eigendommen kunnen woorden geplaatst (houd dus rekening met trapleuningen, smalle gangetjes of andere belemmerende objecten e.d.) De chauffeur/bezorger bekijkt samen met u of de aflevering en eventuele extra services naar wens zijn uitgevoerd.